Bekijk uw medisch dossier online

Het is mogelijk om uw medisch dossier online te bekijken.

In uw medisch dossier staan onder andere het advies van de huisarts, uitslagen van onderzoeken en de medicijnen die u gebruikt. U kunt deze gegevens bekijken via online portaal gezond.nl. Op dit moment kunt u uw medisch dossier alleen bekijken indien u ouder dan 15 jaar bent.

De voordelen van het online bekijken van uw medisch dossier 

Bekijk uw gegevens veilig online

Lees het advies van de huisarts rustig door

Bekijk de uitslagen van medische onderzoeken

Een overzicht van al uw medicijnen

Medisch dossier bekijken

Bekijk uw medisch dossier als volgt:

1. Ga naar www.gezond.nl/portal 

2. Log in met uw DigiD

3. Klik op “dossier”

Uw gegevens zijn veilig

Als u uw medisch dossier wilt bekijken, vragen we u eerst in te loggen met DigiD. Op deze manier kunnen we uw privacy online beschermen. Uw medisch dossier is alleen zichtbaar voor uzelf en onze zorgverleners.

Deel uw gegevens niet zomaar met anderen

Soms vragen verzekeraars, gemeenten of andere organisaties om informatie over uw gezondheid. Zij mogen dit niet zomaar doen. Twijfelt u over het geven van uw medische gegevens? Bespreek dit dan met onze huisartsenpraktijk. Wij helpen u graag verder.

In sommige gevallen kan het zijn dat u de gegevens wel wilt geven. Geef dan nooit uw hele medisch dossier en geef alleen de gegevens die nodig zijn. Controleer ook altijd eerst of u het eens bent met de inhoud van het dossier. Heeft u vragen of ziet u dingen die niet kloppen? Neem dan contact op met onze huisartsenpraktijk.